Download 16 tips om op LinkedIn relaties op te bouwen die tot sales leiden.

Gratisvideotraining-webinar4

In deze gratis video training, bestaande uit 5 delen, gaan we je profiel updaten zodat deze leads aantrekt.

Je ontvangt de eerste video direct.

Je kunt ze kijken wanneer je maar wilt.

Download 16 tips om op LinkedIn relaties op te bouwen die tot sales leiden.

In deze gratis video training, bestaande uit 5 delen, gaan we je profiel updaten zodat deze leads aantrekt. Je ontvangt de eerste video direct. Je kunt ze kijken wanneer je maar wilt.

mockupvideotraining-webinar-mei2021

Als 10 jaar LinkedIn trainer voor o.a.:

waltdisney
vodafone
schiphol
rtl4
canon
mercedes-benz

Dit zeggen deelnemers met wie ik heb gewerkt.

michael-marjoleijn-referentie

"Marjolein spreekt tijdens onze Business Edition Masterclass over online marketing en met name de mogelijkheden van Linkedin. Een boeiend verhaal op een spontane en aangename manier gepresenteerd. Ik ken vrijwel een vrouwelijke sprekers op dit niveau. Zeer professioneel, met humor en het talent om werkelijk verbinding te maken met het publiek. Heerlijke uitstraling. Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze business deelnemers."

-Michael Pilarczyk - Life & Business coach | Bestseller "Master your mindset | Auteur 150.000 ex. | Podcasts | Ondernemer

anoukhendrikxafonso

"Ik dacht al veel te weten over LinkedIn, maar ik werd enorm verrast tijdens de online training. Veel geleerd en direct in de praktijk gebracht en al fantastische resultaten behaald. Het voordeel is dat je de training in je eigen tijd kunt volgen en net zoals bij Netflix kun je zien waar je gebleven bent. Heel gebruikersvriendelijk en zeker een aanrader voor iedereen die wilt leren LinkedIn strategisch en praktisch in te zetten "

-Anouk Hendrikx Afonso - Eigenaar van maatwerk HRM

tjarko-rikkerink

"Wat een uitgebreide en duidelijke cursus is dit! Geweldige tips, uitleg en voorbeelden waarmee je direct je eigen profiel kan optimaliseren. Leads die binnen komen zijn concreter en waardevoller geworden. Een echte aanrader"

-Tjarko Rikkerink - CEO Netholding

wendyvandersluis

"Vorig jaar gaf Marjolein een enthousiasmerende cursus over social media bij de Raad van State. Reden te meer om haar nu voor een 1-op1 training te vragen over hoe ik LinkedIn beter kan inzetten voor de organisatie. Zowel vanuit mijn persoonlijke pagina als met de bedrijfspagina. Marjolein is niet alleen een goede trainer, maar vooral ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb veel praktische tips en trucs van haar gekregen, maar ook- en dat is vooral heel waardevol- goede suggesties voor content in de toekomst. Ik zou haar training, of dat nu 1-op-1 is of haar Online LinkedIn Academy, van harte aanbevelen (en heb dat ook al gedaan)!"

-Wendy van der Sluijs - Persvoorlichter & woordvoerder Raad van State

Geef je LinkedIn profiel een Power Boost. Start nu!

Direct toegang tot de 5-daagse stap voor stap videocursus: